fbpx

Hírek

  • Egészséges finomságok a NoGlu cukrászdában!

   Egészséges finomságok a NoGlu cukrászdában!

   2022.10.03.

   A NoGlu immár 8 éve zarándokhelye az egészségtudatos nassolóknak, mára pedig az egyik leggazdagabb “mentes” sütemény- és tortaválasztékot a kis Fény utcai cukrászdában találjuk. HungaryCarddal 10% kedvezmény a sütemények árából.  • Miskolci pihenéshez válassza a Mokka House Panziót!

   Miskolci pihenéshez válassza a Mokka House Panziót!

   2022.10.03.

   Modern bútorokkal berendezett szálláshely, amely Miskolcon a város kapujában található. Ennek köszönhetően ideális kiindulópont fürdőzéshez, túrázáshoz, Miskolc és a városkörnyéki programok megtekintéséhez. HungaryCarddal 10% kedvezmény a szállásárból, valamint a Coffee & Panini Barban a fogyasztás összegéből!


  • Feltöltődés Budapest legfiatalabb fürdőjében a Paskál Gyógy- és Strandfürdőben!

   Feltöltődés Budapest legfiatalabb fürdőjében a Paskál Gyógy- és Strandfürdőben!

   2022.10.03.

   A fürdő fedett medencékkel és számos wellness szolgáltatással várja vendégeit. HungaryCard Plus kártyával 50% kedvezmény a mindenkor érvényes hétköznapi és hétvégi, szekrényes belépő árából. A kedvezmény más egyéb szolgáltatásra, illetve egyéb eseti rendezvényre nem vonatkozik.


  • Az én Sisim - új időszaki kiállítás a Gödöllői Királyi Kastélyban!

   Az én Sisim – új időszaki kiállítás a Gödöllői Királyi Kastélyban!

   2022.10.03.

   A magyarországi Erzsébet királyné-kultusz központjaként működő Gödöllői Királyi Kastély 1996 óta számos kiállítással, kiadvánnyal és különleges rendezvényekkel, programokkal járul hozzá a kultusz építéséhez. 2022 szeptemberétől Az én Sisim című gyűjtői kiállítással a királyné rajongóinak féltve őrzött kincseit és izgalmas történeteit mutatjuk meg látogatóinknak. HungaryCarddal 20% kedvezmény a felnőtt belépőjegy árából maximum 2 fő részére!


  • Frissítő wellness élmények a Rudas Fürdőben!

   Wellness élmények a Rudas Fürdőben!

   2022.09.27.

   HungaryCarddal 50% kedvezmény a mindenkor érvényes szekrényes belépőre, amely hétköznapokon csak a wellness-spa részlegbe, míg hétvégén az all in komplex belépőre vonatkozik.


  • Interaktív időutazás a Budapest Retro Élményközpontban!

   Interaktív időutazás a Budapest Retro Élményközpontban!

   2022.09.27.

   Három szinten kvízek, videók és játékok segítségével mutatjuk be a 70-es, 80-as évek használati tárgyait, emlékeit és hogy milyen volt az élet akkoriban. Remek szórakozás az egész család számára! HungaryCarddal 50% kedvezmény az Élményközpont teljes árú felnőtt belépőjegyének árából maximum 2 fő részére, a Bistróban pedig 10% kedvezmény a fogyasztás árából. 


  • Relax napok a Hotel Makár Sport & Wellness ***/****- ben Pécsett!

   Relax napok a Hotel Makár Sport & Wellness ***/****- ben Pécsett!

   2022.09.26.

   Töltsön el néhány napot a mediterrán hangulatról ismert Pécsett és környékén, országunk egyik  leghangulatosabb és élményekben leggazdagabb régiójában, a Hotel Makárban kedvezményes áron! HungaryCarddal 10% kedvezmény a csomagárból!


  • „Ahol víz van, hal is akad” - új állandó kiállítás a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban!

   „Ahol víz van, hal is akad” – új állandó kiállítás a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban!

   2022.09.26.

   Új állandó halászati kiállítás nyílt a múzeumban, melyben a Kárpát-medence halban gazdag vizeiben a honfoglalástól a napjainkig zajló, a halászathoz kapcsolódó folyamatot kísérjük végig. HungaryCarddal 20% kedvezmény a felnőtt belépőjegy árából maximum 2 fő részére.


  • A magyar konyha remekei és a nagyvilág ízei a Malackert Vendéglőben!

   A magyar konyha remekei és a nagyvilág ízei a Malackert Vendéglőben!

   2022.09.26.

   Látogasson el egy kellemes ebédre a Malackert Vendéglőbe a Domonyvölgyben és ismerkedjen meg a hely specialitásaival! HungaryCard tulajdonosoknak 25% kedvezmény.


  • Palatinus egész évben a fürdőzés szerelmeseinek!

   Palatinus egész évben a fürdőzés szerelmeseinek!

   2022.09.21.

   A Palatinus Gyógy-, Strand- és Hullámfürdő egész évben várja a kikapcsolódásra vágyókat. Az őszi-téli időszakban sem kell lemondani a fürdőzés élményéről. HungaryCard Plus kártyával 50% kedvezmény a mindenkor érvényes hétköznapi és hétvégi, szekrényes belépő árából! 


  Feliratkozás hírlevélre

  Megtakarítási tippek

  Virtuális katalógus

  Cafeteria ajánlat

  GYIK

  hirdetés

  MZS gif

  Naturcomfort

  ttg-hungary