fbpx
Feliratkozás hírlevélre

Hírek


 • Frissítő feltöltődés a Leányfalu Termálfürdőben!

  Frissítő feltöltődés a Leányfalu Termálfürdőben!

  2023.07.31.

  A Duna partján kialakított strand, a Termálfürdő Leányfalu árnyat adó ősfákkal és nagy, szabad zöldterületekkel egész évben várja a napimádókat és a fürdőzőket is. HungaryCarddal 50% kedvezmény a felnőtt napi belépőjegy árából. • Új kedvezményadó partnerünk a Bonvital Wellness & Gastro Hotel és a Brix Bistro Hévízen!

  Új kedvezményadó partnerünk a Bonvital Wellness & Gastro Hotel és a Brix Bistro Hévízen!

  2023.07.25.

  A Bonvital Wellness & Gastro Hotel****superior Hévíz felnőttbarát szállodája, amely a belváros szívében, a Tófürdőtől mindössze 100 méterre helyezkedik el. HungaryCarddal 10% kedvezmény a napi szobaárból, valamint az a' Ia carte étel és ital fogyasztás árából.


 • Kozmikus élmények a Bükki Csillagdában!

  Kozmikus élmények a Bükki Csillagdában!

  2023.07.25.

  A Bükki Csillagda rengeteg érdekes látnivalóval és interaktív élménnyel várja az érdeklődőket: ilyen például a Nap megfigyelésére is alkalmas, világszínvonalú távcső, planetárium, megtapogatható meteoritok, izgalmas virtuális űrutazások és egy tanösvény is várja a látogatókat. HungaryCarddal 10% kedvezmény a kombinált felnőttjegy árából.


 • Izgalmas újdonságok a Macska Múzeumban!

  Izgalmas újdonságok a Macska Múzeumban!

  2023.07.25.

  A doromboló cicusok mellett újdonságként AR-technológiával készült oroszlánfej, angol és magyar nyelvű audio-tárlatvezetés és cicás Akvarellfestő workshop várja a látogatókat. HungaryCarddal 50% kedvezmény 2 alkalommal 1 fő részére a teljes árú felnőtt belépőjegy árából és 10% kedvezmény a workshop részvételi díjából.


 • Tropicarium - ahol a természet csodái karnyújtásnyira vannak!

  Tropicarium – ahol a természet csodái karnyújtásnyira vannak!

  2023.07.24.

  A Tropicarium lakói között megtalálhatók cápák, aligátorok, egzotikus hüllők és kétéltűek, kis majmok, madarak, és több ezer színes halfaj. A cápaakvárium alatt húzódó 12 méteres látványalagútban látogatóink karnyújtásnyira csodálhatják meg a tigris-, és barna cápákat. HungaryCard tulajdonosoknak 1 alkalommal 40% kedvezmény a teljes árú jegy árából maximum 2 felnőtt részére.


 • Fedezze fel Pécs kulturális gyöngyszemét, a Zsolnay Negyedet!

  Fedezze fel Pécs kulturális gyöngyszemét, a Zsolnay Negyedet!

  2023.07.10.

  A Zsolnay Negyed teret nyit a kultúrának, a művészeteknek és a turizmusnak egyaránt, és ezzel méltó öröksége a Zsolnay család hajdanán itt működő, nemzetközi hírű kerámiagyárának. HungaryCarddal 50% kedvezmény a Zsolnay jegy árából 2 fő részére.


 • Unicum Ház - múzeumlátogatás rendhagyó módon!

  Unicum Ház – múzeumlátogatás rendhagyó módon!

  2023.07.03.

  Szeretné megismerni az egyik leghíresebb hungarikumunk, a Zwack Unicum történetét? Az Unicum Ház egy minden érzékszervre ható látogatást kínál. HungaryCard felmutatásával 50% kedvezmény minimum 2 fő részére az alap túra árából.


 • Látogasson el Majkra, és ismerkedjen meg a kamalduli remeték életével!

  Látogasson el Majkra, és ismerkedjen meg a kamalduli remeték életével!

  2023.07.03.

  A némasági fogadalmat tett szerzetesek 250 évvel ezelőtti életének békéjét találhatja meg a látogató. HungaryCarddal 50%kedvezmény maximum 2 fő részére a teljes árú felnőtt belépőjegy árából. • Pihenés csodás természeti környezetben a Boróka Villa Apartman házakban!

  Pihenés csodás természeti környezetben a Boróka Villa Apartman házakban!

  2023.06.27.

  Kőszeghegyalja talán legvonzóbb falucskájában, a hegyekkel övezett Velemben, minden természeti szépségeket, tiszta levegőt, csendet, nyugalmat szerető vendéget várunk szeretettel apartmanházainkban. HungaryCarddal 10% kedvezmény a szállás árából.


 • Látogassa meg a Kecskeméti Vadaskert lakóit!

  Látogassa meg a Kecskeméti Vadaskert lakóit!

  2023.06.27.

  Érdemes ellátogatni a  Kecskeméti Vadaskertbe, mert bár területileg az ország legkisebb állatkertje, de csodálatos egyedeivel a Föld minden kontinense képviselteti magát. HungaryCard tulajdonosoknak 10% kedvezmény a teljes árú belépőjegy árából 2 fő részére. 


Feliratkozás hírlevélre

Megtakarítási tippek

Virtuális katalógus 2022/2023

Virtuális katalógus 2023/2024

Cafeteria ajánlat

GYIK

Szegedi Nemzeti Színház

hirdetés

ttg-hungary

HCbanner