fbpx
Feliratkozás hírlevélre

Hírek

  • Január 26-tól újra várja vendégeit a miskolctapolcai Barlangfürdő!

   Január 26-tól újra várja vendégeit a miskolctapolcai Barlangfürdő!

   2023.01.23.

   A természet csodája Európa közepén. Látogasson el Miskolctapolcára és mártózzon meg a páratlan szépségű Barlangfürdő gyógyító vízében! HungaryCard tulajdonosoknak 30% kedvezmény a felnőtt belépő árából, az időkorlát nélküli jegytípusra.


  • Unicum Ház - múzeumlátogatás rendhagyó módon!

   Unicum Ház – múzeumlátogatás rendhagyó módon!

   2023.01.17.

   Szeretné megismerni az egyik leghíresebb hungarikumunk, a Zwack Unicum történetét? Az Unicum Ház egy minden érzékszervre ható látogatást kínál. HungaryCard felmutatásával 50% kedvezmény minimum 2 fő részére. 


  • Új partnerünk a Simontornyai Vár!

   Új partnerünk a Simontornyai Vár!

   2023.01.17.

   Simontornya nevezetessége egy igazi reneszánsz vár, amely lakótoronyként kezdte életét, majd számos viszontagságon, átépítésen túl ma már ismét békés célokat szolgálva várja a látogatókat. HungaryCarddal 50% kedvezmény a teljes árú felnőtt belépőjegy árából maximum 2 fő részére.


  • Kényeztető pihenés Bikalon a Puchner Kastélyszálló****-ban!

   Kényeztető pihenés Bikalon a Puchner Kastélyszálló****-ban!

   2023.01.17.

   A négycsillagos bikali Puchner Kastélyszállóban gyönyörű környezetben ötféle szálláshangulat várja mindazokat, akik egy kis kikapcsolódásra vágynak távol a város zajától. A Kastély az elegancia és a főúri életérzés megtestesítője, mintha a Habsburgok korába csöppentünk volna vissza. HungaryCarddal 10% kedvezmény a napi szobaárakból.


  • Izgalmas koncertek, egyedülálló italválaszték a JazzMine-ban Vácott!

   Izgalmas koncertek, egyedülálló italválaszték a JazzMine-ban Vácott!

   2023.01.17.

   A drink bár designja teljes egészében a jazz köré épült: hangulatában kifejezetten az elegáns amerikai vonalat képviseli, fűszerezve a városunkra jellemző barokk vonásokkal. HungaryCarddal 20% kedvezmény az italfogyasztás összegéből és koncertnapokon a belépőjegy árából.


  • Úl partnerünk a Blöki Mosoda Önkiszolgáló Kutyamosó!

   Kutyawellness Zuglóban!

   2023.01.11.

   Kutyabarát fürdetés éjjel-nappal a Bosnyák térnél, Zuglóban, minőségi szolgáltatásokkal! HungaryCarddal 2 alkalommal 5 perc ajándék mosás, mely alkalmanként 1.000 Ft megtakarítást jelent. A kedvezmény igénybevételéhez előzetes időpontfoglalás szükséges a 20/972-9132 telefonszámon.


  • Maribori Balett: Rómeó és Júlia - Margitszigeti Szabadtéri Színpad műsorán!

   Maribori Balett: Rómeó és Júlia – Margitszigeti Szabadtéri Színpad műsorán!

   2023.01.10.

   HungaryCarddal  2 db színházjegy vásárlására van lehetőség 50% kedvezménnyel, a továbbiakban pedig 2 db 20%-os jegy vásárlásra van mód előadásonként. A kedvezmény a saját szervezésű előadásokra vehető igénybe és a színház jegypénztárában megváltott jegyekre érvényes.


  • Frissítő wellness élmények a Rudas Fürdőben!

   Wellness élmények a Rudas Fürdőben!

   2023.01.10.

   HungaryCarddal 50% kedvezmény a mindenkor érvényes szekrényes belépőre, amely hétköznapokon csak a wellness-spa részlegbe, míg hétvégén az all in komplex belépőre vonatkozik.


  • Szusimánia - a Japán Alapítvány vándorkiállítása a kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban!

   Szusimánia – a Japán Alapítvány vándorkiállítása a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban!

   2023.01.09.

   A kiállítás célja, hogy vizuálisan megpróbálja elénk tárni, miben is rejlik a szusi, ennek a mindennapi életünk szerves részé vált japán ételnek a vonzereje. HungaryCarddal 50% kedvezmény a felnőtt belépőjegy árából maximum 2 fő részére.


  • Új kedvezményadó partnerünk a szabadkígyósi Wenckheim-kastély!

   Új kedvezményadó partnerünk a szabadkígyósi Wenckheim-kastély!

   2023.01.03.

   A felújított épületben egy korszerű, interaktív kiállítás került kialakításra, melynek címe: „Vendégségben Wenckheiméknél”. A kiállítás olyan érzéssel tölti el a látogatót, mintha egy időutazás során a Wenckheim család vendégeként érkezne a kastélyba. HungaryCarddal 50% kedvezmény maximum 2 fő részére a teljes árú felnőtt belépőjegy árából.


  Feliratkozás hírlevélre

  Megtakarítási tippek

  Virtuális katalógus 2022/2023

  Virtuális katalógus 2023/2024

  Cafeteria ajánlat

  GYIK

  hirdetés

  Naturcomfort

  ttg-hungary

  HCbanner