fbpx
Feliratkozás hírlevélre

Hírek

  • Palatinus egész évben a fürdőzés szerelmeseinek!

   Palatinus egész évben a fürdőzés szerelmeseinek!

   2023.08.08.

   A Palatinus Gyógy-, Strand- és Hullámfürdő egész évben várja a kikapcsolódásra vágyókat. A téli időszakban sem kell lemondani a fürdőzés élményéről. HungaryCard Plus kártyával 50% kedvezmény a mindenkor érvényes hétköznapi és hétvégi, szekrényes belépő árából! 


  • A szórakozás eddig sosem látott formája a VR Vidámparkban!

   A szórakozás eddig sosem látott formája a VR Vidámparkban!

   2023.08.07.

   A VR Vidámparkban a legmodernebb technológiai megoldásokkal felejthetetlen kikapcsolódásban lehet része minden korosztálynak. HungaryCarddal 10% kedvezmény a jegy árából, mely a www.vrparkbudapest.hu oldalon történő online jegyvásárlás során érvényesíthető a 10hungarycard kuponkód beírásával.


  • Új kedvezményadó partnerünk a Budavári Palota Szent István - terme!

   Fedezze fel a Budavári Palota csodáját, a Szent István – termet!

   2023.08.07.

   HungaryCarddal 50% kedvezmény maximum 2 fő részére a teljes árú felnőtt belépőjegy árából online jegyvásárlás esetén. A kedvezmény a szit.jegy.hu oldalon keresztül történő vásárlás során a HC2022 kuponkód használatával érvényesíthető.  • Interaktív időutazás a Budapest Retro Élményközpontban!

   Interaktív időutazás a Budapest Retro Élményközpontban!

   2023.08.07.

   Három szinten kvízek, videók és játékok segítségével mutatjuk be a 70-es, 80-as évek használati tárgyait, emlékeit és hogy milyen volt az élet akkoriban. Remek szórakozás az egész család számára! 2022/2023-as HungaryCarddal 50% kedvezmény, 2023/2024-es kártyával 10% kedvezmény az Élményközpont teljes árú felnőtt belépőjegyének árából maximum 2 fő részére, a Bistróban pedig 10% kedvezmény a fogyasztás árából. 


  • Izgalmas fogások, burjánzó zöld környezetben a zuglói Szőnyi Garden Étteremben!

   Izgalmas fogások burjánzó zöld környezetben a zuglói Szőnyi Garden Étteremben!

   2023.08.01.

   A hely kínálatában szerepelnek a nemzetközi konyha remekei, a magyaros jellegű ételek és a helyi séf specialitásai. HungaryCarddal 10% kedvezmény a fogyasztás árából.


  • Frissítő feltöltődés a Leányfalu Termálfürdőben!

   Frissítő feltöltődés a Leányfalu Termálfürdőben!

   2023.07.31.

   A Duna partján kialakított strand, a Termálfürdő Leányfalu árnyat adó ősfákkal és nagy, szabad zöldterületekkel egész évben várja a napimádókat és a fürdőzőket is. HungaryCarddal 50% kedvezmény a felnőtt napi belépőjegy árából.  • Élmény együtt, kortól függetlenül - Bringóhintóval a Margitszigeten!

   Élmény együtt, kortól függetlenül – Bringóhintóval a Margitszigeten!

   2023.07.31.

   Körbekirándulni a Margitszigetet már önmagában is vidám hétvégi program az egész családnak, pláne ha mindezt bringózva teszi. HungaryCard tulajdonosoknak 60% kedvezmény az 1 órai kölcsönzési időre bármely eszköz igénybevétele esetén!


  • Aquaworld - az örök nyár szigete!

   Aquaworld – az örök nyár szigete!

   2023.07.25.

   Az Élményfürdő ezernyi élményt nyújt felnőttnek, gyermeknek egyaránt és egész évben jó idővel várja a kikapcsolódni vágyókat.  HungaryCarddal 1 alkalommal 50% kedvezmény maximum 2 fő részére a teljes árú egész napos vagy 3 órás belépőjegy árából, illetve korlátlan alkalommal 20% kedvezmény az egész napos belépőjegy árából. (A két kedvezmény nem összevonható.) 


  • Izgalmas újdonságok a Macska Múzeumban!

   Izgalmas újdonságok a Macska Múzeumban!

   2023.07.25.

   A doromboló cicusok mellett újdonságként AR-technológiával készült oroszlánfej, angol és magyar nyelvű audio-tárlatvezetés és cicás Akvarellfestő workshop várja a látogatókat. HungaryCarddal 50% kedvezmény 2 alkalommal 1 fő részére a teljes árú felnőtt belépőjegy árából és 10% kedvezmény a workshop részvételi díjából.


  • Kozmikus élmények a Bükki Csillagdában!

   Kozmikus élmények a Bükki Csillagdában!

   2023.07.25.

   A Bükki Csillagda rengeteg érdekes látnivalóval és interaktív élménnyel várja az érdeklődőket: ilyen például a Nap megfigyelésére is alkalmas, világszínvonalú távcső, planetárium, megtapogatható meteoritok, izgalmas virtuális űrutazások és egy tanösvény is várja a látogatókat. HungaryCarddal 10% kedvezmény a kombinált felnőttjegy árából.


  Feliratkozás hírlevélre

  Megtakarítási tippek

  Virtuális katalógus 2022/2023

  Virtuális katalógus 2023/2024

  Cafeteria ajánlat

  GYIK

  Szegedi Nemzeti Színház

  hirdetés

  ttg-hungary

  HCbanner