fbpx

Hírek

  • Őszi kirándulás Krisna-völgybe most még kedvezőbb áron!

   Őszi kirándulás Krisna-völgybe!

   2022.09.20.

   Az Európában is egyedülálló Indiai Kulturális Központ és Biofarm számos kikapcsolódási lehetőséget kínál minden korosztály számára. HungaryCarddal 10% kedvezmény a belépőjegyek árából és az éttermi fogyasztás összegéből menü vásárlása esetén.


  • Kényeztető pihenés Bikalon a Puchner Kastélyszálló****-ban!

   Kényeztető pihenés Bikalon a Puchner Kastélyszálló****-ban!

   2022.09.20.

   A négycsillagos bikali Puchner Kastélyszállóban gyönyörű környezetben ötféle szálláshangulat várja mindazokat, akik egy kis kikapcsolódásra vágynak távol a város zajától. A Kastély az elegancia és a főúri életérzés megtestesítője, mintha a Habsburgok korába csöppentünk volna vissza. HungaryCarddal 10% kedvezmény a napi szobaárakból.


  • Izgalmas koncertek, egyedülálló italválaszték a JazzMine-ban Vácott!

   Izgalmas koncertek, egyedülálló italválaszték a JazzMine-ban Vácott!

   2022.09.13.

   A drink bár designja teljes egészében a jazz köré épült: hangulatában kifejezetten az elegáns amerikai vonalat képviseli, fűszerezve a városunkra jellemző barokk vonásokkal. HungaryCarddal 20% kedvezmény az italfogyasztás összegéből és koncertnapokon a belépőjegy árából.


  • Testi-lelki feltöltődés a Pápai Várkertfürdőben!

   Testi-lelki feltöltődés a Pápai Várkertfürdőben!

   2022.09.13.

   A hűvösebb időjárás beköszöntével sem kell lemondanunk a fürdőzés élvezetéről. Termálfürdőnk a hét minden napján 9-től este 8 óráig nyitva áll a felfrissülni vágyók előtt. HungaryCarddal 4 alkalommal 50% kedvezmény 1 fő részére a teljes árú egész napos felnőtt belépőjegy árából.


  • Premium Étterem és Kávézó - csodás ízek stílusos környezetben!

   Premium Cafe & Étterem – csodás ízek stílusos környezetben!

   2022.09.05.

   Budapest XIII. kerületében, az Országbíró utcában nemzetközi és magyar ételekkel, kedvező árakkal várja Vendégeit a Premium Cafe & Étterem. HungaryCarddal 15% kedvezmény az a la carte étel- és italfogyasztás összegéből.


  • Vadászkürt - a családbarát panzió és étterem, Sopronban!

   Vadászkürt – a családbarát panzió és étterem Sopronban!

   2022.09.05.

   Regionális magyar konyha, jó borok, stílusos szobák! HungaryCarddal 10% kedvezmény a napi szobaárból és az éttermi fogyasztás árából.


  • Új partnerünk a Károlyi Étterem!

   Ízletes fogások a Károlyi Étteremben!

   2022.08.30.

   A Károlyi Étterem filozófiája, hogy olyan szolgáltatást nyújtson, ami megfelel a régi híres és klasszikus magyar hagyományoknak, úgy, hogy ez mai európai embereknek is szerethető és fogásai mindenkinek fogyaszthatók legyenek. HungaryCarddal 10% kedvezmény a fogyasztás összegéből.


  • Kikapcsolódás és feltöltődés Szolnokon a Hozam Wellness és Apartmanban!

   Kikapcsolódás és feltöltődés Szolnokon a Hozam Wellness és Apartmanban!

   2022.08.30.

   A városközpont közelében, csendes, kiváltságos elhelyezkedéssel büszkélkedő Hozam Wellness és Apartman ideális kiindulópont pihenéshez és aktív kikapcsolódáshoz. HungaryCarddal 10% kedvezmény a napi szobaárból.


  • Acsaújlaki Kastély: a magyar Versailles - luxus és szépség!

   Acsaújlaki Kastély: a magyar Versailles – luxus és szépség!

   2022.08.29.

   Az Acsaújlaki kastély az év minden napján nyitva áll és fogadja a látogatókat gyönyörű parkjával, exkluzív belső tereivel, állandó és időszakos kiállításaival. HungaryCarddal 20% kedvezmény maximum 2 fő részére a teljes árú belépőjegy árából.  • Várja Magyarország kedvenc repülőmúzeuma, az Aeropark!

   Várja Magyarország kedvenc repülőmúzeuma, az Aeropark!

   2022.08.24.

   Az Aeroparkban megtekintheti a magyar polgári repülés elmúlt 55 évének legendás utasszállítóit, sőt az országban egyedülálló módon, még a kapitány székébe is beülhet! HungaryCarddal 20% kedvezmény 2 fő részére a teljes árú felnőtt belépőjegy árából, vagy maximum 1 család számára.


  Feliratkozás hírlevélre

  Megtakarítási tippek

  Virtuális katalógus

  Cafeteria ajánlat

  GYIK

  hirdetés

  MZS gif

  Naturcomfort

  ttg-hungary