fbpx
Feliratkozás hírlevélre

Hírek


 • Palatinus egész évben a fürdőzés szerelmeseinek!

  Palatinus egész évben a fürdőzés szerelmeseinek!

  2022.09.21.

  A Palatinus Gyógy-, Strand- és Hullámfürdő egész évben várja a kikapcsolódásra vágyókat. Az őszi-téli időszakban sem kell lemondani a fürdőzés élményéről. HungaryCard Plus kártyával 50% kedvezmény a mindenkor érvényes hétköznapi és hétvégi, szekrényes belépő árából! 


 • Őszi kirándulás Krisna-völgybe most még kedvezőbb áron!

  Őszi kirándulás Krisna-völgybe!

  2022.09.20.

  Az Európában is egyedülálló Indiai Kulturális Központ és Biofarm számos kikapcsolódási lehetőséget kínál minden korosztály számára. HungaryCarddal 10% kedvezmény a belépőjegyek árából és az éttermi fogyasztás összegéből menü vásárlása esetén.


 • Premium Étterem és Kávézó - csodás ízek stílusos környezetben!

  Premium Cafe & Étterem – csodás ízek stílusos környezetben!

  2022.09.05.

  Budapest XIII. kerületében, az Országbíró utcában nemzetközi és magyar ételekkel, kedvező árakkal várja Vendégeit a Premium Cafe & Étterem. HungaryCarddal 15% kedvezmény az a la carte étel- és italfogyasztás összegéből.


 • Vadászkürt - a családbarát panzió és étterem, Sopronban!

  Vadászkürt – a családbarát panzió és étterem Sopronban!

  2022.09.05.

  Regionális magyar konyha, jó borok, stílusos szobák! HungaryCarddal 10% kedvezmény a napi szobaárból és az éttermi fogyasztás árából.


 • Új partnerünk a Károlyi Étterem!

  Ízletes fogások a Károlyi Étteremben!

  2022.08.30.

  A Károlyi Étterem filozófiája, hogy olyan szolgáltatást nyújtson, ami megfelel a régi híres és klasszikus magyar hagyományoknak, úgy, hogy ez mai európai embereknek is szerethető és fogásai mindenkinek fogyaszthatók legyenek. HungaryCarddal 10% kedvezmény a fogyasztás összegéből.


 • Kikapcsolódás és feltöltődés Szolnokon a Hozam Wellness és Apartmanban!

  Kikapcsolódás és feltöltődés Szolnokon a Hozam Wellness és Apartmanban!

  2022.08.30.

  A városközpont közelében, csendes, kiváltságos elhelyezkedéssel büszkélkedő Hozam Wellness és Apartman ideális kiindulópont pihenéshez és aktív kikapcsolódáshoz. HungaryCarddal 10% kedvezmény a napi szobaárból.


 • Acsaújlaki Kastély: a magyar Versailles - luxus és szépség!

  Acsaújlaki Kastély: a magyar Versailles – luxus és szépség!

  2022.08.29.

  Az Acsaújlaki kastély az év minden napján nyitva áll és fogadja a látogatókat gyönyörű parkjával, exkluzív belső tereivel, állandó és időszakos kiállításaival. HungaryCarddal 20% kedvezmény maximum 2 fő részére a teljes árú belépőjegy árából. • Várja Magyarország kedvenc repülőmúzeuma, az Aeropark!

  Várja Magyarország kedvenc repülőmúzeuma, az Aeropark!

  2022.08.24.

  Az Aeroparkban megtekintheti a magyar polgári repülés elmúlt 55 évének legendás utasszállítóit, sőt az országban egyedülálló módon, még a kapitány székébe is beülhet! HungaryCarddal 20% kedvezmény 2 fő részére a teljes árú felnőtt belépőjegy árából, vagy maximum 1 család számára.


 • Természetközeli pihenés a Csipke Hotelben!

  Természetközeli pihenés a Csipke Hotelben!

  2022.08.24.

  A Csipke Szálloda Kiskunhalas belvárosában, csendes környéken, egy nyugodt park közepén áll. Központi fekvéséből adódóan kényelmes sétával könnyen elérhetők a város nevezetességei, üzletei. HungaryCarddal 10% kedvezmény a szobaárból és az éttermi étlap szerinti fogyasztás összegéből. • Oázis Apartmanok - a legjobb választás Mórahalmon!

  Oázis Apartmanok – a legjobb választás Mórahalmon!

  2022.08.23.

  Nap mint nap azon dolgozunk, hogy az Oázis Apartmanokban vendégeink megtalálják a térség legjobb apartmanját, ahol a tisztaság, a kényelem és a praktikum találkozik a vendégszeretettel és a nyugalommal. HungaryCarddal 10% kedvezmény a napi szobaárból!


Feliratkozás hírlevélre

Megtakarítási tippek

Virtuális katalógus 2022/2023

Virtuális katalógus 2023/2024

Cafeteria ajánlat

GYIK

hirdetés

MZS gif

utazás kiállítás

Naturcomfort

ttg-hungary

HCbanner