fbpx
Feliratkozás hírlevélre

Hírek


 • Magyar utazók, földrajzi felfedezők!

  Magyar utazók, földrajzi felfedezők!

  2023.01.25.

  A Magyar Földrajzi Múzeum látogatói közel hetven magyar utazó életútjának segítségével ismerhetik meg, hogy milyen szerepet játszott nemzetünk a Föld megismerésében, a térképek fehér foltjainak eltüntetésében. HungaryCarddal 25% Kedvezmény maximum 2 fő részére a teljes árú felnőtt belépőjegy árából.


 • Izgalmas élmények a Scavenger Escape szabadulószobában!

  Izgalmas élmények a Scavenger Escape szabadulószobában!

  2023.01.24.

  Egy emlékezetes programot szeretne a barátokkal vagy a családdal?  A játék minden korosztály számára izgalmas élményekkel teli kikapcsolódást nyújt. HungaryCarddal 30% kedvezmény, mely a kártya helyszínen történő felmutatása esetén érvényes.


 • Made in Hungária a József Attila Színház műsorán!

  Made in Hungária -zenés házibuli a József Attila Színház műsorán!

  2023.01.24.

  Húsz éve tartottuk az ősbemutatót, több száz telt házas előadás után pedig most újra műsorra tűzzük a legendás musicalt, társulatunk fiatal művészeinek közreműködésével. HungaryCarddal 15% kedvezmény a színházjegy árából maximum 2 fő részére, mely a színház jegypénztárában megváltott jegyekre érvényes.


 • Január 26-tól újra várja vendégeit a miskolctapolcai Barlangfürdő!

  Január 26-tól újra várja vendégeit a miskolctapolcai Barlangfürdő!

  2023.01.23.

  A természet csodája Európa közepén. Látogasson el Miskolctapolcára és mártózzon meg a páratlan szépségű Barlangfürdő gyógyító vízében! HungaryCard tulajdonosoknak 30% kedvezmény a felnőtt belépő árából, az időkorlát nélküli jegytípusra.


 • Kényeztető pihenés Bikalon a Puchner Kastélyszálló****-ban!

  Kényeztető pihenés Bikalon a Puchner Kastélyszálló****-ban!

  2023.01.17.

  A négycsillagos bikali Puchner Kastélyszállóban gyönyörű környezetben ötféle szálláshangulat várja mindazokat, akik egy kis kikapcsolódásra vágynak távol a város zajától. A Kastély az elegancia és a főúri életérzés megtestesítője, mintha a Habsburgok korába csöppentünk volna vissza. HungaryCarddal 10% kedvezmény a napi szobaárakból.


 • Unicum Ház - múzeumlátogatás rendhagyó módon!

  Unicum Ház – múzeumlátogatás rendhagyó módon!

  2023.01.17.

  Szeretné megismerni az egyik leghíresebb hungarikumunk, a Zwack Unicum történetét? Az Unicum Ház egy minden érzékszervre ható látogatást kínál. HungaryCard felmutatásával 50% kedvezmény minimum 2 fő részére. 


 • Úl partnerünk a Blöki Mosoda Önkiszolgáló Kutyamosó!

  Kutyawellness Zuglóban!

  2023.01.11.

  Kutyabarát fürdetés éjjel-nappal a Bosnyák térnél, Zuglóban, minőségi szolgáltatásokkal! HungaryCarddal 2 alkalommal 5 perc ajándék mosás, mely alkalmanként 1.000 Ft megtakarítást jelent. A kedvezmény igénybevételéhez előzetes időpontfoglalás szükséges a 20/972-9132 telefonszámon.


 • Maribori Balett: Rómeó és Júlia - Margitszigeti Szabadtéri Színpad műsorán!

  Maribori Balett: Rómeó és Júlia – Margitszigeti Szabadtéri Színpad műsorán!

  2023.01.10.

  HungaryCarddal  2 db színházjegy vásárlására van lehetőség 50% kedvezménnyel, a továbbiakban pedig 2 db 20%-os jegy vásárlásra van mód előadásonként. A kedvezmény a saját szervezésű előadásokra vehető igénybe és a színház jegypénztárában megváltott jegyekre érvényes.


 • Esztergomban is új kedvezményadó partnerek várják a HungaryCard tulajdonosokat!

  Fedezze fel Esztergom látnivalóit és gasztronómiáját!

  2023.01.03.

  A Főszékesegyházi Kincstárban 20%, a Keresztény Múzeumban, a Hotel Adalbert***-ben, a Prímás Pincében és a Rondella Kávézóban 10% kedvezményt vehetnek igénybe a HungaryCarddal rendelkezők. 


 • Új kedvezményadó partnerünk a szabadkígyósi Wenckheim-kastély!

  Új kedvezményadó partnerünk a szabadkígyósi Wenckheim-kastély!

  2023.01.03.

  A felújított épületben egy korszerű, interaktív kiállítás került kialakításra, melynek címe: „Vendégségben Wenckheiméknél”. A kiállítás olyan érzéssel tölti el a látogatót, mintha egy időutazás során a Wenckheim család vendégeként érkezne a kastélyba. HungaryCarddal 50% kedvezmény maximum 2 fő részére a teljes árú felnőtt belépőjegy árából.


Feliratkozás hírlevélre

Megtakarítási tippek

Virtuális katalógus 2022/2023

Virtuális katalógus 2023/2024

Cafeteria ajánlat

GYIK

Szegedi Nemzeti Színház

hirdetés

ttg-hungary

HCbanner