fbpx
Feliratkozás hírlevélre

Hírek

  • Tavaszi megújulás Krisna-völgyben!

   Tavaszi megújulás Krisna-völgyben!

   2024.03.05.

   A tavasz csodálatos színei már megérkeztek Krisna-völgybe. Látogasson el Somogyvámosra töltődjön fel és legyen tanúja a Krisna-völgyi természet színpompás ébredésének. HungaryCarddal 10% kedvezmény a belépőjegyek árából és az éttermi fogyasztás összegéből, menü vásárlása esetén. 


  • Látogassák meg az örök szerelem kastélyát Nádasdladányban!

   Látogassák meg a legendák kastélyát Nádasdladányban!

   2024.03.05.

   A Nádasdy család kastélya Nádasdladány ékköve, mesebeli úti cél lehet azoknak, akik szeretik az időutazást a múltba, és kíváncsiak rá, miként élték mindennapjaikat kiváltságos elődeink. HungaryCarddal 50% kedvezmény a teljes árú felnőtt belépőjegy árából maximum 2 fő részére.


  • Ezeregy éjszaka - a Pesti Magyar Színház műsorán!

   Geszti-Monori-Tasnádi: Ezeregy éjszaka – a Pesti Magyar Színház műsorán!

   2024.03.05.

   Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is. HungaryCarddal 50% Kedvezmény 2 fő részére a színházjegyek árából, mely a színház jegypénztárában és szervezési irodájában vehető igénybe.


  • Új kedvezményadó partnerünk a Szeleta Park Látogatóközpont!

   Új kedvezményadó partnerünk a Szeleta Park Látogatóközpont!

   2024.03.05.

   A miskolci Szeleta Park Látogatóközpont, a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság legújabb bemutatóhelye, négy évszakos kaland az egész családnak. HungaryCarddal a kiállításra szóló teljes árú belépőjegy 2.000 Ft helyett 1.800 Ft/fő, a kedvezményes árú belépőjegy 1.500 Ft helyett 1.300 Ft/fő maximum 2 fő részére.


  • Hűsítő felfrissülés a Kamilla Gyógyfürdőben Balmazújvárosban!

   Testi-lelki feltöltődés a Kamilla Gyógyfürdőben Balmazújvárosban!

   2024.03.05.

   A balmazújvárosi Kamilla Fürdő Hajdú-Bihar megye ékszerdoboza közel a világhírű Hortobágyhoz, Debrecentől és Hajdúszoboszlótól is egyaránt 20 km-re helyezkedik el. HungaryCarddal 4 alkalommal 50% kedvezmény 1 fő részére az egész napos felnőtt napijegy árából.


  • A király beszéde - a a Pécsi Nemzeti Színház műsorán!

   A király beszéde – a Pécsi Nemzeti Színház műsorán!

   2024.02.27.

   A 2011-ben számos Oscar-díjat elnyert film színpadi változatát már számos magyarországi színházban bemutatták. A remek történet a szavak és a barátság erejéről most a Pécsi Nemzeti Színházba is megérkezik. HungaryCarddal 50% kedvezmény a színházjegy árából 2 fő részére.


  • Izgalmas élmények a Logic Arena szabadulószobában!

   Izgalmas élmények a Logic Arena szabadulószobában!

   2024.02.27.

   A Logic Arena négy izgalmas tematikájú szabadulószobával várja a kalandvágyó csapatokat. HungaryCarddal 20% kedvezmény a játék árából.


  • A tavasz hírnökei a Nemzeti Botanikus Kertben Vácrátóton!

   A tavasz hírnökei a Nemzeti Botanikus Kertben Vácrátóton!

   2024.02.27.

   Hazánk leggazdagabb élőnövény gyűjteménye a világ minden tájáról. HungaryCarddal 15% kedvezmény a teljes árú felnőtt belépőjegy árából maximum 2 fő részére.


  • Új kedvezményadó partnerünk a Vén Diófa De Lux Panzió Szegeden!

   Pihenés és feltöltődés a Vén Diófa De Lux Panzióban Szegeden!

   2024.02.27.

   A családias stílusban megálmodott Vén Diófa Panzió a Petőfi Sándor sugárúton található, csupán néhány percre a szegedi élet lüktető központjától. A belváros kulináris különlegességeket nyújtó éttermei, mediterrán közösségi terei, kávézói, nyüzsgő sétáló utcája, gyorsan és kényelmesen megközelíthető szálláshelyről. HungaryCarddal 10% kedvezmény a napi szobaárból.


  • Állandó és időszaki programok a Szegedi Dóm Látogatóközpontjában!

   Állandó és időszaki programok a Szegedi Dóm Látogatóközpontjában!

   2024.02.27.

   A Szegedi Dóm az egyetlen olyan templom Magyarországon, ami a 20. században épült fel. A neoromán stílusú templom 81 méteres magasságával az ország 5. legmagasabb templomának mondható. HungrayCarddal 15% kedvezmény minden típusú belépőjegy árából a kártyatulajdonos és társasága részére.


  Feliratkozás hírlevélre

  Megtakarítási tippek

  Virtuális katalógus 2023/2024

  Cafeteria ajánlat

  GYIK

  ttg-hungary

  HCbanner